38 personer fra det store netværk på 26 virksomheder, var i går mødt op i Go Kart World i Svenstrup. Her bød dagens program på en times Gokart Le Mans, hvorefter der skulle indtages en tre-retters menu.
Jacob præsenterede for de fremmødte årets program i netværksklubben, som består af 6 yderligere arrangementer.

”Det var et hyggeligt arrangement, hvor vi også fik testet evnerne i gokarten. Der var højt humør over hele linjen, så det var fedt” udtaler én af Jacobs fremmødte sponsorer, medejer af Frisdal Køreskole, Paw Bay.

Jacob Mathiassen gennemgik ligeledes om forberedelserne til den kommende sæson, samt om den svære weekend på Oulton Park, hvor Jacob ikke kunne stille til start som følge af en smadret bil.

En netværksklub med vision

Det var en tilfreds Jacob Mathiassen, der kunne forlade Go Kart World i Svenstrup mandag aften efter et vellykket arrangement.

”Det var en rigtig dejlig fornemmelse, at se alle de mennesker samlet. Det er mit indtryk, at folk hyggede sig, og derudover blev der gået til den på banen” smiler Jacob Mathiassen.

”Det er vigtigt for mig, at få fortalt meningen med netværksklubben. Min mening med klubben er, at virksomhederne skal kunne bruge hinanden, skabe kontakter og måske endda kunder” tilføjer han.

Jacob Mathiassen drager torsdag afsted mod England, hvor weekendens tredje afdeling af British GT-mesterskabet skal køres på Rockingham Circuit.