Steve Fresle, Jacobs medkører i bilen, havde lørdag morgen et voldsomt uheld i den første træning, da en konkurrerende bil kørte i væggen, hvorefter den blev slynget ud på banen. Steve Fresle kunne ikke undgå at ramme bilen, og det betød, at Jacob og Steves bil blev totalskadet. Steve måtte efterfølgende tilses på hospitalet, men slap heldigvis uskadt fra uheldet – dog med en mørbanket og øm krop.

Som følge af den ødelagte bil, kommer makkerparret ikke med til start i British GT på Oulton Park i morgen.
Ginetta har stillet en ny bil til rådighed for teamet, men SRO-organisationen vil ikke lade teamet skifte chassies.
Det betyder, at Jacob ikke får point i weekends to afdelinger af mesterskabet, og står derfor i en vanskelig position fra mesterskabets begyndelse. 

Der er dog positive elementer, som Mathiassen kan tage med fra weekendens kørsel i England.
Jacob var blandt de hurtigste på banen i fredagens test, og ved første træning lørdag sluttede han som hurtigste Ginettakører i regn vejr og sluttede på en samlet trejdeplads, inden uheldet skete.

“Det er en rigtig svær situation, som lige nu skal bearbejdes mentalt. Alt kørte på skinner, og jeg var blandt de hurtigste i de to træninger, hvor jeg var i bilen. Det, der er allerhårdest, er, at det er helt ude af mine hænder.
Nu skal vi, selvom det er svært, kigge fremad til næste afdeling på Rockingham d. 28-30 april. Min motivation er stadig i top, og jeg glæder mig til at skulle bevise mit værd i det super hårde GT4-selskab” udtaler Jacob Mathiassen fra England.