Når den nordjyske Jacob Mathiassen skal konkurrere på højeste internationale plan i den kommende sæson, bliver der også tid til at pleje de fartglade interesser på dansk jord. I Danish Endurance-serien vil de motorsportsinteresserede fans kunne se den 23-årige hobrogenser sætte sig bag rattet hos en særlig anerkendt fabrikant. Jacob Mathiassen skal nemlig forsøge at vinde mesterskabet i en Ferrari 458 sammen med den erfarende racerkører Per Frost. Bilen vil også kunne opleves til Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen i Speciel Saloon Car-klassen.

Jacob kommer til at køre for det danske Team Insight Racing, for hvem han også vandt Danmarksmesterskabet 2016 i Citroën DS3-cuppen for.

”Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Per. Det bliver en fornøjelse at arbejde sammen med mekanikerteamet, hvor strategien kommer til at spille en afgørende rolle.

Det bliver naturligvis også en fordel for mine sponsorer, at jeg skal deltage i en dansk løbsserie, da det giver mulighed for reklame, events og andre fordelagtige aftaler,” siger Jacob Mathiassen.

Det bliver ikke blot en drengedrøm at kunne sætte sig bag rattet i en Ferrari, der er landet i skødet på Jacob Mathiassen.  Den talentfulde racerkører har forståelse for, at hans opbakning er den altoverskyggende faktor i motorsportseventyret.
”Der skal lyde en stor tak til hele sponsornetværket, som bakker op. Jeg glæder mig rigtig meget til at vise den her Ferrari frem på dansk grund, og forhåbentligt kommer jeg til at levere nogle gode resultater,” siger Jacob Mathiassen.

Af Lasse Bjerrum Pedersen